Найкращі ціни на гель-лак — спосіб підвищити рентабельність роботи

Майстру манікюру важливо мати достатню палітру. Чим більше клієнтів будуть вдоволені результатом, тим частіше вони ставатимуть постійними відвідувачами вашого салону та рекомендуватимуть ваші послуги. Звичайно, буде оцінено і якість нарощені, і охайність обробки кутикули та форми нігтя. Але безпосередньо дизайн — перше, що впадає в очі. Вам потрібні якісні гель-лаки, що не відшаровуються і добре тримають форму, залишаються гладесенькими після сушіння.

Але навіть мінімальний стартовий набір гель-лаків влітає в копійочку. Повна колекція для всіх забаганок клієнтів — цілий статок. Інтернет-магазин RichHills із задоволенням вам допоможе зекономити значну суму під час придбання витратних матеріалів:

  • В каталозі https://richhills.com.ua/gel-lak ви знайдете величезну колекцію гель-лаків провідних торгових марок Європи та України.
  • Ціна на будь-яку продукцію мінімальна. Здебільшого через пряме постачання зі складів виробників.
  • І приємний бонус для майстрів — ви можете стати партнером інтернет-магазину та замовляти гель-лаки за оптовим прайсом, навіть якщо це пара флакончиків. Неймовірно, егеж?

Якість гель-лаків підтверджена багатьма користувачами — професіоналами та дівчатами, що роблять манікюр самі собі.

Доставка гель-лаків Україною також буде швидкою

RichHills відправляє замовлення поштовими службами у всі куточки. Оскільки запаси вже знаходяться на власному складі, на формування посилки витрачається максимум 1-2 робочі дні. Переходьте на сайт та оцініть переваги магазину особисто.